Du er inviteret til

VORDINGBORG TEATER
24. + 31. OKTOBER kl. 19-21

SUKKERFABRIKKEN STEGE
14. + 21. NOVEMBER kl. 19-21
>> KØB BILLETTER HER <<
OM PERFORMANCEN
Stonefulness Live er et menneskebillede.
Aftenen er inddelt i 2 sektioner, der, altid med afsæt i balanceskulpturerne, peger mod de 2 fundamentale kræfter i mennesket. Første sektion rummer tankens, sprogets og fornuftens univers, og publikum lukkes ind i de perspektiver og betydninger som vokser ud af arbejdet med balanceskulpturerne og med forsøget på at forstå det uforståelige. Anden sektion rummer kroppens, sansernes og mysteriets univers, og publikum inviteres til at hengive sig til det unævnelige, uforståelige, det som er større end hver af os. Her forvandles almindelige sten til utrolige skulpturer, til lyden af musikalske kompositioner skrevet med afsæt i skulpturerne.

HVAD ER STONEFULNESS?

Stonefulness er kompositioner af natursten, balanceret på usandsynlig vis. De har en umiddelbar, næsten kropslig, effekt på beskueren og vækker en fornemmelse af vantro betagelse. Trods deres vægtløse kvalitet væltes de omkuld ved den mindste brise.

Som voksen oplever vi at alting allerede er set. Det er bare den samme frokost, bare den samme himmel, bare den samme partner. Når noget er "bare det samme", holder vi op med at lægge mærke til det. På samme måde er Stonefulness bare sten, men stenenes usandsynlige balance slår sprækker i vores automatiserede blikke, og tænder den gnist af opmærksom forundring det kræver at se den almindelige magi – den magi der allerede er overalt omkring os. Og verden vågner og ses påny. At tænde denne gnist er Stonefulness missionen.

Stonefulness griber mod det ubegribelige spørgsmål "hvad er et menneske" gennem fornuft og æstetik, og er en invitation til at give mysteriet plads i livet.

Velkommen til en aften der vækker den almindelige magi.

>> KØB BILLETTER HER <<